01 520 38 50

Spoštovani starši,

ob novih določilih Vlade Republike Slovenije, ki z današnjim dnem v celoti prepoveduje vzgojno-izobraževalno delo v vrtcih, šolah in zavodih, vam sporočamo, da smo v prvem tednu med 16. 3. 2020 in 20. 3. 2020 vsem zaposlenim na našem zavodu odredili petdnevno izredno odsotnost z dela zaradi elementarne nesreče (100 % nadomestilo plače skladno s 50. členom KPVIZ). S tem smo popolnoma prekinili delovanje šole, jo izpraznili za obdobje enega tedna, od tedaj dalje pa skupno načrtno prehajamo na tiste dejavnosti, ki so povezane z učenjem na daljavo, pripravljanjem zaključka tega in načrtovanjem prihodnjega šolskega leta ter ostalimi aktivnostmi. Tudi s strani MIZŠ, Zavoda za šolstvo in drugih strokovnih institucij bomo za nadaljnje delo v naslednjem tednu prejeli ustrezne usmeritve in določila, ki nas bodo vodila v tem izjemnem obdobju.

V tem tednu aktivno vzpostavljamo komunikacijske kanale za poučevanje na daljavo, zato vas prosimo za potrpežljivost. Učitelji bodo pripravili navodila za izvajanje pouka na daljavo po predmetih. Starše naprošamo, da  spremljate obvestila na spletni strani šole ter se informirate po eAsistentu ali e-pošti. Učenci naj naloženo delo pravijo vestno in odgovorno, njihovo delo bo učitelj preverjal preko povratne informacije staršev in ob ponovnem pričetku pouka.

Prosim, upoštevajte tudi dejstvo, da lahko morebitna bolezen ali slabše zdravstveno stanje doleti tudi učitelje in s tem zmanjša odzivnost učitelja.

Bodimo odgovorni in se držimo vseh varnostnih navodil, ki nam jih sporočajo po medijih. Vsem želimo mirne in zdrave prihodnje dni.

Mateja Petrič, ravnateljica

in

Nataša Sadar Šoba, pom. ravn.

 

Ljubljana, 16. 3. 2020

Dostopnost